1. Загальні положення
1.1. Дана Політика конфіденційності встановлює порядок отримання, зберігання, обробки, використання і розкриття персональних даних користувача. Персональні дані користувача отримує ТОВ «Бі Хелсі», якому належить сайт www.behelsi.com від користувачів сайту під час використання сайту, проходження тесту, а також при реєстрації особистого облікового запису. Персональні дані користувача заповнюються Користувачем.
1.2. Відвідуючи наш веб-сайт і вносячи персональні дані і / або надаючи ці дані іншим шляхом, і / або здійснюючи будь-які дії у рамках сайту www.behelsi.com і / або використовуючи будь-яку частину Сайту, Користувач дає свою однозначну згоду з умовами даної Політики конфіденційності. Користувач надає ТОВ «Бі Хелсі» право отримувати, зберігати, обробляти, використовувати і розкривати персональні дані користувача на умовах даної Політики конфіденційності.
1.3. Користувач не має права використовувати сайт www.behelsi.com, якщо він не згоден з умовами даної Політики конфіденційності, або якщо він не досяг встановленого законом віку, коли він має право укладати угоди з www.behelsi.com або не є уповноваженою особою компанії.
1.4. Користувач визнає, що в разі недбалого ставлення Користувача до безпеки і захисту його персональних даних і даних авторизації треті особи можуть отримати несанкціонований доступ до облікового запису і персональних та інших даних користувача. ТОВ «Бі Хелсі» не несе відповідальності за збитки, завдані таким доступом.

1.5. Достатнім повідомленням Користувача про включення його персональних даних до бази даних ТОВ «Бі Хелсі» буде лист-повідомлення, надісланий на електронну пошту Користувача, зазначену при реєстрації.

2. Які особисті дані можуть збиратися
2.1. Ми збираємо особисту інформацію, а саме: ім’я, прізвище, по-батькові, дату народження, стать, адресу доставки товару, контактні телефони, адресу електронної пошти.
2.2. Інформація про здоров’я: для того, щоб ми могли допомогти вам у створенні вашого індивідуального набору вітамінів, вам буде запропоновано через тест на сайті www.behelsi.com надати нам деяку інформацію про ваше здоров’я і ваш раціон харчування, ваш спосіб життя та інші дані, що відносяться до вашого фізичного, фізіологічного здоров’я або поведінки.
2.3. Також ми можемо збирати іншу інформацію:

файли Cookies для того, щоб визначити браузер користувача і надати залежні від цього сервіси, наприклад, зберігання даних у кошику між відвідинами;
IP-адреса користувача, щоб показати рекламу і вести журнал активності Користувача;
інформацію про помилки роботи ресурсу, ініційованих Користувачем;
поведінку користувача на сайті;
Вся інформація збирається нами «як є» і не змінюється в процесі збору даних.

3. Як інформація про Вас буде використовуватися компанією. Ціль використання
3.1. Ми можемо використовувати Ваше ім’я, прізвище, по-батькові, дату народження, стать, сімейний стан, адресу електронної пошти, пароль для ідентифікації вас як користувача сайту www.behelsi.com, ми можемо використовувати вашу контактну інформацію в поштових розсилках, а саме: повідомляти вас про нові можливості, акції та інші новини ТОВ «Бі Хелсі». Користувач завжди може відмовитися від проведення розсилки за його контактною інформацією у відповідному розділі особистого кабінету.
3.2. Мета обробки персональних даних Користувача – укладення, виконання та припинення цивільно-правових договорів з ТОВ «Бі Хелсі» надання доступу Користувачеві до сервісів, інформації та / або матеріалів, що містяться на веб-сайті www.behelsi.com; уточнення деталей замовлення.

3.3. Обезособлені дані користувачів, що збираються за допомогою сервісів Інтернет-статистики, служать для збору інформації про дії користувачів на сайті, поліпшення якості сайту та його змісту.

4. Умови надання доступу до бази даних
4.1. Ми не передаємо персональні дані третім особам, за винятком випадків, передбачених нижче. Користувач, погоджуючись з даною Політикою конфіденційності, надає право ТОВ «Бі Хелсі» розкривати свої персональні дані третім сторонам, які надають ТОВ «Бі Хелсі» послуги, зокрема, але не виключно, обробляють платежі, доставляють посилки. Треті сторони можуть використовувати призначену для користувача інформацію тільки в разі, якщо вони надають послуги ТОВ «Бі Хелсі» і тільки ту інформацію, яка необхідна для надання послуги.
4.2. Також розкриття персональних даних проводиться при замовленні Користувачем товарів / послуг на ТОВ «Бі Хелсі» постачальнику таких товарів послуг, але тільки в обсязі, який необхідний для ідентифікації Користувача і його замовлення.
4.3. Також розкриття персональних даних без згоди Користувача або уповноваженої ним особи допускається у випадках, визначених законом і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини, зокрема, але не виключно:
за обґрунтованими запитами державних органів, які мають право вимагати і одержувати такі дані;
у тому, випадку якщо, на думку ТОВ «Бі Хелсі», Користувач порушує умови цієї Угоди та / або інших договорів і угод між ТОВ «Бі Хелсі» і Користувачем.

5. Як змінити / видалити цю інформацію або відмовитися від підписки
Користувачі в будь-який момент можуть змінити / видалити особисту інформацію або відмовитися від розписки, для цього достатньо скористатися Особистим кабінетом. Робота деяких можливостей Prom.ua, для яких необхідна наявність інформації про користувача, може бути припинена з моменту зміни / видалення інформації.

Персональні дані Користувача зберігаються до моменту їхнього видалення Користувачем.

Достатнім повідомленням Користувача про видалення чи іншої обробки персональних даних буде лист (інформація), надісланий на електронну пошту v.koval@behelsi.com.ua.

6. Контактна адреса для бізнесу в разі виникнення питань
У разі виникнення питань, побажань, скарг щодо інформації, яку ви надаєте, будь ласка, звертайтесь за контактною адресою: вул. Січових Стрільців, 37-41, м. Київ, Україна, 04053, ТОВ «Бі Хелсі».

7. Захист інформації, що збирається
Ми застосовуємо всі заходи для захисту конфіденційності даних у розумних межах. Усі дані, які ми збираємо, зберігаються на одному або декількох захищених серверах баз даних і не можуть бути доступні за межами нашої мережі. Тільки ті співробітники ТОВ «Бі Хелсі», яким необхідно виконувати робочі функції, для яких потрібен доступ до особистої інформації користувачів, мають доступ до інформації про користувачів. Усі співробітники, що мають доступ до інформації про користувачів, підписали угоду про нерозголошення інформації про користувачів третім сторонам.

8. Зміни в політиці конфіденційності
Ми можемо змінити умови політики конфіденційності. У такому випадку ми замінимо версію документа на сторінці «Політика конфіденційності». Будь ласка, періодично переглядайте ці умови, щоб бути поінформованими про те, як ТОВ «Бі Хелсі» захищає інформацію про користувачів.
ТОВ «Бі Хелсі» не несе відповідальності за шкоду або збитки, яких зазнав Користувач або треті особи в результаті помилкового розуміння або нерозуміння умов даної Політики конфіденційності, інструкцій або вказівок про порядок використання Сайту, щодо порядку розміщення даних та інших технічних питань.

9. Додаткові умови
У разі, якщо будь-яке положення Політики конфіденційності, включаючи будь-яку пропозицію, пункт або їхню частину, визнається таким, що суперечить закону або недійсним, це не вплине на інші положення, які не суперечать закону. Вони залишаються в повній силі і є дійсними, а будь-яке недійсне положення, або положення, яке не може бути виконаним без подальших дій Сторін, вважається зміненим, виправленим тією мірою, якою це необхідно для забезпечення його дійсності і можливості виконання.

Користувач має права передбачені Законом України «Про захист персональних даних» від 1 червня 2010 № 2297-VI.

Дана Політика конфіденційності поширюється на Користувача з моменту, коли під час використання сайту www.behelsi.com він при передачі своїх Персональних даних погодився з умовами даної Політики конфіденційності і діє доти, доки на сайті www.behelsi.com зберігається будь-яка інформація про Користувача, у тому числі й персональні дані.

06 вересня 2019 року

Нет продуктов в корзине.